Запази стационарния си номер и говори по-евтино в страната и чужбина.

01.04.2010

При сключване на едногодишен договор – спестявате две от месечните си такси

При сключване на двугодишен договор - спестявате четири от месечните си такси

С въвеждането на преносимостта на фиксираните номера всеки потребител на фиксиран телефон в страната може да смени своя телефонен оператор и да запази стационарния си номер. Преносимостта значително улеснява потребителите да прехвърлят номерата си към нов оператор, готов да им предложи по-добро качество, цена и обслужване.

Вие също можете да се възползвате от предимствата на преносимостта и да се присъедините към нас бързо и без много усилия!

Ако пренесете номера си към ИТК, ще ползвате значително по-ниски цени за селищни, междуселищни, международни разговори и обаждания до мобилни номера в България! Вие ще можете сами да изберете на какви цени да говорите спрямо избрания от Вас абонаментен план.

Условия за пренасяне на номер към мрежата на ИТК

Когато извършвате обаждане към номер, който е пренесен в друга мрежа, ИТК ще ви информира чрез звуков сигнал с продължителност 3 (три) секунди. След сигнала, ще ви бъде осигурена една секунда, в която да решите, дали да осъществите или да прекратите обаждането. Времето на звуковия сигнал и едната секунда след него не се таксуват. Таксуват се единствено обаждания с успешно осъществена връзка.

Чуйте сигнала тук:

Или изтеглете като .mp3 file

« назад

Нагоре
Copyright © 2003-2014 Източна Телекомуникационна Компания
Интернет услуги | Цени | Промоции | Направления | Контакт | Пойнт Ту Пойнт | LED осветление