Станете партньор сега!

24.06.2010

Партньорска програма за кариерно развитие в телекомуникационната сфера с “Източна телекомуникационна компания” АД

 "Източна телекомуникационна компания” АД е един от водещите алтернативни оператори, утвърдили се на българския телекомуникационен пазар. Ние предлагаме: фиксирани гласови услуги, мобилни и фиксирани VPN решения, виртуални телефонни централи, оптимално гъвкави решения за телекомуникация.Предвид добрите позиции, които сме постигнали и високите цели, които сме си поставили, в момента изграждаме отворена система за разпространение на нашите услуги, в която и Вие можете да намерите своето място като наш партньор. „Източна телекомуникационна компания” АД разполага със собствен номерационен план за цялата страна. Предлагаме Ви шанса да станете наш търговски представител и да откриете позитивите, които дава телекомуникационният пазар в България. Презентирането и продажбата на нашите услуги Ви гарантира постоянно и неограничено нарастване на Вашите доходи.

 

Нашето предложение към Вас:

Предлагаме Ви сътрудничество с подписване на посреднически договор, с който ще можете да осъществявате директни продажби на нашите услуги. Пред Вас се открива възможността да предлагате телефонната ни услуга с всеки един от тарифните ни планове, т.е. имате максималната гъвкавост да предлагате на Вашите потенциални клиенти най-изгодното за тях решение без наложени от наша страна търговски ограничения. Всеки месец Вие ще получавате Вашата комисионна! Тя ще се базира на фиксиран процент (над 50%) от месечните такси за телефонните абонаменти на клиентите, които сте реализирали или са вече активни за месеца. Вие сами определяте Вашия приход, защото от Вас зависи броя на привлечените клиенти и тарифните планове, които те ще предпочетат.

 

 

При офертирането на клиент наистина нямате ограничение какъв абонаментен план да предложите - всичко зависи от Вашия индивидуален подход в търговската дейност. За целия период на активност на сключените договори Вие ще получавате своята комисионна, като с увеличаване броя на сключените договори ще расте и Вашият процент на печалба.

Ние ще Ви осигурим както търговско, така и техническо обучение, което включва нужните познания за извършване на настройка и инсталация на оборудването. В частни случаи могат да бъдат извършвани настройки дистанционно от наши специалисти.

Клиентът ще има възможност сам да избере и закупи от нас или от друг дилър необходимото си оборудване, като ние ще можем да съдействаме с консултации и препоръки.

Подписването на договор и активирането на услуга ще става от наша страна, но Вие ще бъдете търговският агент на клиента.

« назад

Нагоре
Copyright © 2003-2014 Източна Телекомуникационна Компания
Интернет услуги | Цени | Промоции | Направления | Контакт | Пойнт Ту Пойнт | LED осветление